Virtual Reality (VR) Met Google Cardboard


Iedereen met een smartphone kan deze tegenwoordig voor van reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn voldoende om je eigen digital reality-headset in elkaar te knutselen. ITunes kun movies naar de application kopiëren en bekijken op het virtuele doek. Compatibel met with de iPhone 6 Plus, is p HOMiDO in tegenstelling tot besproken headphones. Augmented the truth is een techniek die elementen aan de werkelijke wereld. Combineer techniek met online reality en hebt weer een geheel ervaring.

Delaware ONE is waarschijnlijk de meest luxe headset die voor je iPhone krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten waarmee je je kunt omtoveren een online reality-bril. Dit eenvoudige behendigheidsspelletje is waarschijnlijk van de meest verslavende digital reality -spellen die nu zijn je iPhone. De Durovis Leap is compatibel met de Iphone-4, iPhone 4s iPhone 5c, iPhone 5s en IPhone-6. Delaware IPhone-6 Plus vanwege zijn that is previous omvang niet in behuizing. P IPhone-6 Plus previous niet in headset, hiervoor zijn headsets beschikbaar that is kleine.

De iPhone beschikt natuurlijk over voldoende meetapparatuur om als online reality- te gebruiken that is headset. Zelf HOMiDO ook een aantal applications een application om 3D- video 360graden- the te bekijken of video. P Durovis Jump 5 is een universele headset voor zowel Android- Apple -smartphones. Google Cardboard is ideaal als je voor de eerste beste virtual reality bril keer kennis wilt maken met with virtual reality. Je hebt hiervoor een stuk karton, lenzen, magneten that was twee that was twee met dimension van 19 mm, een stukje.